ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εκπαίδευση στο PLANET PHYSICS

Καλώς ήρθατε στο τμήμα για την Εκπαίδευση! Η Διαδραστική μας Έκθεση και τα εργαστήρια πειραμάτων βρίσκονται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου Πολιτισμού «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» (Πειραιώς 254, Ταύρος).

Στο PLANET PHYSICS προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων για μαθητές ηλικίας 5 έως 17 ετών. Μετά από εννιά ιδιαίτερα επιτυχημένες σεζόν, παρέχουμε εξαιρετικές, κατάλληλες για κάθε ηλικία εμπειρίες μάθησης, με τη βοήθεια των οποίων τα παιδιά θα αναπτύξουν μια βαθιά εκτίμηση για τα “θαύματα” της Επιστήμης.

Στο PLANET PHYSICS, ο κύριος μας στόχος είναι να παρέχουμε στους μαθητές αξέχαστες εμπειρίες, μέσα από την ποικιλία επιστημονικών πειραμάτων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας. Προσαρμόζουμε επιμελώς την επιστημονική μας προσέγγιση ώστε να ταιριάζει στην εκάστοτε ηλικιακή ομάδα και προσφέρουμε έτσι ένα αποτελεσματικό περιβάλλον μάθησης.

Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα παρουσιάζουν μια ποικιλία συναρπαστικών πειραμάτων, όπως “Τα πειράματα του Ψύχους», με Υγρό Άζωτο και “Έκρηξη και Ανάφλεξη”, με φωτιές και…εκρήξεις! Αυτές οι συναρπαστικές παρουσιάσεις ψυχαγωγούν και εκπαιδεύουν τους μαθητές διαφόρων ηλικιακών ομάδων! Παράλληλα, κάνουν τις περίπλοκες επιστημονικές έννοιες πιο προσιτές και ενδιαφέρουσες. Εκτός από τις πιο εντυπωσιακές πειραματικές επιδείξεις, προσφέρουμε εκπαιδευτικά προγράμματα που έχουν άμεση συνάφεια με το αναλυτικό πρόγραμμα. Ανάλογα με την ηλικία των μαθητών, μπορείτε να βρείτε τα προτεινόμενα εκπαιδευτικά προγράμματα στους ακόλουθους συνδέσμους:

Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο

Προγραμματισμός Επίσκεψης

Τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα που επιθυμούν να προγραμματίσουν εκπαιδευτικές επισκέψεις στο PLANET PHYSICS, μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα “Πληροφορίες για Σχολεία“. Η Διαδραστική μας Έκθεση, σε συνδυασμό με τα εργαστήρια μας, προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία μάθησης, που θα αφήσει ανεξίτηλο στίγμα στο μυαλό των παιδιών!

Εκπαίδευση: Στο Σχολείο σας!

Για όσους δεν έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις μας, το PLANET PHYSICS προσφέρει “Προγράμματα Outreach”. Τα προγράμματα αυτά σχεδιάστηκαν με σκοπό να φέρουν την εμπειρία του επιστημονικού μας κέντρου απευθείας στα σχολεία! Οι έμπειροι εκπαιδευτικοί μας θα δημιουργήσουν αξέχαστες εμπειρίες, που θα εμφυσήσουν ένα διαρκές πάθος για την επιστημονική ανακάλυψη. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Προσκαλούμε θερμά τα Εκπαιδευτικά ιδρύματα να εκμεταλλευτούν τις εξαιρετικές ευκαιρίες μάθησης που προσφέρει το PLANET PHYSICS. Κλείστε την επίσκεψή σας σήμερα και προσφέρετε στους μαθητές σας μια ασυναγώνιστη εκπαιδευτική εμπειρία, που θα τους βυθίσει στον συναρπαστικό κόσμο της επιστήμης!