Στο Σχολείο σας! (Δημοτικό)

Δημοτικά Σχολεία

Μεταφέρουμε στο Σχολείο σας τις πιο εντυπωσιακές πειραματικές επιδείξεις της Ελλάδας!

Ένας εξειδικευμένος Φυσικός παρουσιάζει στο Σχολείο σας τα εντυπωσιακότερα πειράματα Φυσικής στην Ελλάδα!

Η διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι μία διδακτική ώρα, στη διάρκεια της οποίας οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια μοναδική πειραματική επίδειξη.

Πειράματα του Ψύχους

Τι είναι το Άζωτο; Είναι κάτι πολύ περίεργο ή μήπως τελικά είναι το μεγαλύτερο μέρος τους αέρα που αναπνέουμε; Μπορεί να γίνει υγρό; Πόσο κρύο είναι το Υγρό Άζωτο; Γίνεται κάτι τόσο πολύ κρύο … να βράζει; Κάνουμε πειράματα χρησιμοποιώντας υγρό Άζωτο, παγώνοντας φυλλαράκια, μπαλόνια ακόμα και μπισκότα που δοκιμάζουμε! Θα τολμήσει κανείς να ρίξει υγρό Άζωτο επάνω στο χέρι του; Μπορεί ο Φυσικός μας να δημιουργήσει αληθινά σύννεφα και να φτιάξει μπροστά μας αληθινό χιόνι; Τα πειράματα του Ψύχους είναι μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή και διασκεδαστική πειραματική επίδειξη, που θα μείνει αξέχαστη στους μικρούς μας φίλους!

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών (από Νηπιαγωγείο μέχρι Λύκειο), με τις απαραίτητες διαφοροποιήσεις στην επιστημονική προσέγγιση για κάθε ηλικία.

Πειράματα σχετικά με το μάθημα

Θέλετε να συνδυάσετε τα εντυπωσιακά πειράματα του Ψύχους με κάτι πιο κοντινό στο αναλυτικό πρόγραμμα; Ζητήστε μας να πραγματοποιήσουμε τα πειράματα της επιλογής σας! Επιλέξτε μεταξύ των ακόλουθων προγραμμάτων:

  • Ενέργεια (και ΑΠΕ)
  • Θερμότητα
  • Ηλεκτρισμός
  • Ηλεκτρομαγνητισμός
  • Ήχος
  • Πίεση

Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ / μαθητή

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2108033984