Η βασική λειτουργία του Planet Physics είναι να ενθαρρύνει, να προωθήσει και να υποστηρίξει την εκπαίδευση στον τομέα της Φυσικής, κάνοντας τη μάθηση απτή, ενδιαφέρουσα και διαδραστική.

Αποκριάτικες Εκδηλώσεις!


Αποκριάτικες Εκδηλώσεις

Οι απόκριες πλησιάζουν και στο PLANET PHYSICS ετοιμάσαμε μοναδικές αποκριάτικες εκδηλώσεις, για τους μικρούς μας φίλους! Πολλά πειράματα, ρομποτική, αποκριάτικες κατασκευές, διαγωνισμοί αποκριάτικων στολών, μεγάλη κλήρωση με πλούσια δώρα, όλα στη διάθεση των παιδιών για το 3ήμερο 28 Φεβρουαρίου έως 1η Μαρτίου!

Οι εκδηλώσεις έχουν 3ωρη διάρκεια και θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 18:00 έως 21:00 και το Σαββατοκύριακο τις ώρες 11:30 έως 14:30, 15:00 έως 18:00 και 18:30 έως 21:30. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Ξενάγηση στη διαδραστική έκθεση του PLANET PHYSICS
  • Πρόγραμμα Ρομποτικής με Lego WeDo 2, όπου οι μικροί μας φίλοι θα δημιουργήσουν εντυπωσιακά ρομποτάκια
  • Εντυπωσιακά πειράματα επίδειξης στο εργαστήριο
  • Μοναδικές αποκριάτικες κατασκευές, που τα παιδιά θα πάρουν μαζί τους φεύγοντας

 

Φυσικά δε θα μπορούσε να διοργανωθεί αποκριάτικο πάρτι, χωρίς την κατάλληλη μουσική! Για αυτό λοιπόν, ζεσταίνουμε τις φωνητικές μας χορδές και θυμόμαστε τα αγαπημένα μας τραγούδια καθώς στο PLANET PHYSICS η κάθε εκδήλωση θα ολοκληρώνεται με ΚΑΡΑΟΚΕ!

Και μην ξεχνάτε! Φορέστε την καλύτερη σας στολή καθώς στο τέλος κάθε εκδήλωσης, η καλύτερη αμφίεση θα βραβεύεται με μια μοναδική κλεψύδρα, για το δωμάτιο σας!

 

Και οι εκπλήξεις δε σταματάνε εκεί! Στο τέλος των εκδηλώσεων, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη κλήρωση, με απίστευτα δώρα!

1ο Δώρο: TABLET, αξίας 159€

2ο Δώρο: Συμμετοχή στο Πασχαλινό Camp για 8 ημέρες, αξίας 120€

3ο Δώρο: Δωροκάρτα αξίας 30€ από το κατάστημα παιχνιδιών και δώρων του PLANET PHYSICS

 

 

Οι πιθανότητες επιτυχίας αυξάνονται ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών σας!

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

Παρασκευή 28/2

18:00-21:00 “Δημιουργία SLIME

Σας προσκαλούμε στο εργαστήριο μας να πειραματιστούμε, να ανακατέψουμε υλικά που έχουμε και στο σπίτι μας για να φτιάξουμε το δικό μας SLIME! Θα ξεναγηθούμε στη Διαδραστική Έκθεση και θα παρακολουθήσουμε πειράματα σχετικά με τον αέρα! Στο τέλος θα “ζεστάνουμε” τις φωνητικές μας χορδές, θα ακούσουμε χαρούμενες μουσικές στο ΚΑΡΑΟΚΕ και θα τραγουδήσουμε.

Σάββατο 29/2

11:30-14:30 “Κατασκευή SQUEEZY BALLS

Οι μικροί μας φίλοι χωρίζονται σε ομάδες και γίνονται “Μικροί Επιστήμονες”. Φτιάχνουμε μόνοι μας μπαταρίες από …λεμόνι, μαγνητίζουμε σπίρτα και “πετάμε” μικρά αερόστατα. Κατασκευάζουμε Sweezy Balls με μπαλόνια και ζωγραφίζουμε αστείες φατσούλες. Τραγουδάμε με το ΚΑΡΑΟΚΕ και χορεύουμε σε αποκριάτικους ρυθμούς.

15:00-18:00 “Αποκριάτικη Μάσκα”

Ελάτε να δημιουργήσουμε την πιο αστεία, την πιο διασκεδαστική, την πιο χαρούμενη και πρωτότυπη Μάσκα για τις φετινές Απόκριες! Εμείς σας δίνουμε τα υλικά κι εσείς βάζετε την πιο δημιουργική σας  φαντασία για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Παρουσιάζουμε εντυπωσιακά πειράματα με “Ξηρό Πάγο” και σας δείχνουμε μερικά από τα “μυστικά” των Μάγων. Φοράμε τη Μάσκα μας και γινόμαστε για λίγο σταρ του πενταγράμμου τραγουδώντας γνωστές μελωδίες στο ΚΑΡΑΟΚΕ.

18:30-21:30 ILLUSSIONS

To βράδυ του Σαββάτου θα είναι ιδιαίτερα “μπερδευτικό”. Παρατηρούμε εικόνες που ενώ είναι σταθερές ….κινούνται, αντικείμενα που “αλλάζουν” μέγεθος, και σκάλες που ….δεν υπάρχουν. Ζωγραφίζουμε μια τρισδιάστατη εικόνα δημιουργώντας τη δική μας ψευδαίσθηση.  Ξεναγούμαστε στη Διαδραστική Έκθεση και το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τραγούδι στο ΚΑΡΑΟΚΕ PARTY!

Κυριακή 1/3

11:30-14:30 “Κατασκευή Χαρταετός”

Περιμένοντας την Καθαρά Δευτέρα προετοιμάζουμε και φτιάχνουμε το δικό μας μικρό χαρταετό! Χρησιμοποιώντας LEGO WEDO2 φτιάχνουμε μια κατασκευή που την προγραμματίζουμε να κινείται. Στη συνέχεια τα παιδιά θα παρακολουθήσουν πειράματα Μαγνητισμού και για να μην ξεχνιόμαστε το ΚΑΡΑΟΚΕ PARTY μας περιμένει για το τέλος!

15:00-18:00 “Μαγικό Φίλτρο”

Τι χρειαζόμαστε για να ανάψουμε μια φωτιά; Πώς μοιάζει το υγρό Οξυγόνο; Μπορεί ο ατρόμητος Φυσικός μας να βάλει φωτιά στο χέρι του; Μέσα από μια μοναδική πειραματική επίδειξη, εξερευνούμε το μαγικό κόσμο της ανάφλεξης και της έκρηξης! Εκτός από το μοναδικό αυτό πειραματικό πρόγραμμα, τα παιδιά θα ξεναγηθούν στη Διαδραστική Έκθεση και θα φτιάξουν το δικό τους “Μαγικό Φίλτρο”, που θα πάρουν μαζί τους φεύγοντας.

18:30-21:30 “Δημιουργία SLIME

Σας προσκαλούμε στο εργαστήριο μας να πειραματιστούμε, να ανακατέψουμε υλικά που έχουμε και στο σπίτι μας για να φτιάξουμε το δικό μας SLIME! Θα ξεναγηθούμε στη Διαδραστική Έκθεση και θα παρακολουθήσουμε πειράματα με τον αέρα! Στο τέλος θα “ζεστάνουμε” τις φωνητικές μας χορδές, θα ακούσουμε χαρούμενες μουσικές στο ΚΑΡΑΟΚΕ και θα τραγουδήσουμε.

Οι εκδηλώσεις απευθύνονται σε παιδιά 5 έως 12 ετών.

Κόστος συμμετοχής: 10 € / παιδί. Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση θέσης.

Σας περιμένουμε όλους για μοναδικές εκπαιδευτικές, αποκριάτικες εμπειρίες!