Η βασική λειτουργία του Planet Physics είναι να ενθαρρύνει, να προωθήσει και να υποστηρίξει την εκπαίδευση στον τομέα της Φυσικής, κάνοντας τη μάθηση απτή, ενδιαφέρουσα και διαδραστική.

Βραδιά Ερευνητή 2018!

Η Βραδιά του Ερευνητή λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στο Δημόκριτο.

Το PLANET PHYSICS συμμετέχει στη Βραδιά του Ερευνητή, παρουσιάζοντας εντυπωσιακά πειράματα Φυσικής, στο ΕΚΕΦΕ “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ”, την Παρασκευή 05 Οκτωβρίου, από τις 17:00 έως τις 21:00!

Η Βραδιά του Ερευνητή είναι μια μεγάλη γιορτή για την επιστήμη και την έρευνα που διοργανώνεται κάθε χρόνο σε περισσότερες από 300 πόλεις σε όλη την Ευρώπη με αθρόα συμμετοχή της ερευνητικής/ακαδημαϊκής κοινότητας. Στην Ελλάδα, με σύνθημα «Η Επιστήμη σε προ(σ)καλεί!» η φετινή βραδιά επιστρέφει στον καταπράσινο κήπο και στους ερευνητικούς χώρους  του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, στην Αγία Παρασκευή και θα πραγματοποιηθεί, ταυτόχρονα, στο ιστορικό κτήριο του Πολυτεχνείου καθώς και σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Ξάνθη, Καλαμάτα, Ρέθυμνο, Κόρινθο, στις 28 Σεπτεμβρίου!

Μέσα από παρουσιάσεις, πειράματα, δρώμενα ειδικά σχεδιασμένα για μαθητές, εργαστήρια για εκπαιδευτικούς και ποικίλες πρωτότυπες εκδηλώσεις καθώς και δράσεις όπου η Τέχνη συναντά ή εμπνέεται από την Επιστήμη, η έρευνα ανοίγει τις πόρτες της, τόσο στον χώρο της εκπαίδευσης, όσο και κυρίως στο ευρύτερο κοινό δίνοντας του την ευκαιρία μιας άμεσης προσέγγισης με τους ανθρώπους της επιστήμης.

Για πληροφορίες: www.rengreece.com

Είσοδος Ελεύθερη.

Σας περιμένουμε!