Η βασική λειτουργία του Planet Physics είναι να ενθαρρύνει, να προωθήσει και να υποστηρίξει την εκπαίδευση στον τομέα της Φυσικής, κάνοντας τη μάθηση απτή, ενδιαφέρουσα και διαδραστική.

Μετεωρίτες!

Το PLANET PHYSICS σας προσκαλεί σε ένα μαγευτικό ταξίδι εξερεύνησης του διαστήματος! Μικροί και μεγάλοι ‘επιστήμονες’ θα αναζητήσουν τα μυστήρια του σύμπαντος και θα ανακαλύψουν Αστεροειδείς, Μετεωρίτες και Μετέωρα… Θα μάθουμε τις διαφορές των εκπληκτικών αυτών ταξιδευτών του διαστήματος, θα τους μελετήσουμε από πολύ κοντά μέσα από μικροσκόπια και ειδικά σχεδιασμένες παρουσιάσεις και το καλύτερο, θα αγγίξουμε αληθινούς μετεωρίτες!!!

Στις 8 Ιουνίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:30, το PLANET PHYSICS ανοίγει τις πύλες του διαστήματος! Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών και υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους!

Τα παιδιά ηλικίας από 5 έως 7 ετών θα συμμετάσχουν σε ομαδικά παιχνίδια με θέμα τους μετεωρίτες, οργανωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα από εξειδικευμένο προσωπικό, θα παρατηρήσουν μετεωρίτες μέσα από μικροσκόπια και θα αγγίξουν αληθινές διαστημικές πέτρες!

Τα παιδιά ηλικίας από 8 έως 14 ετών θα παρακολουθήσουν παρουσίαση διάρκειας 45’ και στη συνέχεια θα έχουν τη δυνατότητα να δουν κι αυτά μετεωρίτες στο μικροσκόπιο καθώς και να τους αγγίξουν!

Η εκδήλωση διοργανώνεται υπό την επιμέλεια του κ. Τάκη Θεοδοσίου, μέλος τους Board of Directors της I.M.C.A, της Διεθνούς Ένωσης Συλλεκτών Μετεωριτών.

Συνολική διάρκεια εκδήλωσης: 90 λεπτά.

Είσοδος: Δωρεάν! 

Περιορισμένος Αριθμός θέσεων. Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο 2108033984.