Η βασική λειτουργία του Planet Physics είναι να ενθαρρύνει, να προωθήσει και να υποστηρίξει την εκπαίδευση στον τομέα της Φυσικής, κάνοντας τη μάθηση απτή, ενδιαφέρουσα και διαδραστική.

Νέα Αποκριάτικα Πειράματα!

Για το 3ήμερο της Αποκριάς, ετοιμάσαμε το τελειότερο αποκριάτικο party της πόλης!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δημιουργήσαμε μια φοβερή πειραματική επίδειξη που θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους! Επίσημος προσκεκλημένος: ο Darth Vader! Θα τον απολαύσουμε να ανάβει το φωτόσπαθό του, να κάνει ελαφρά αντικείμενα να αιωρούνται χωρίς προφανή λόγο και θα ακούσουμε την απόκοσμημπάσα φωνή του!

Χρησιμοποιώντας Εξαφθοριούχο Θείο, ένα αέριο πολύ πυκνότερο από τον αέρα, θα προσεγγίσουμε τις έννοιες του ήχου και της διάδοσης του. Με τη βοήθεια του, ελαφρά αντικείμενα θα αιωρηθούν, καθώς είναι 6 φορές πυκνότερος από τον αέρα. Τέλος, θα…αναγκάσουμε τον Darth Vader να εισπνεύσει Ήλιο και να ακούσουμε την νέα, τσιριχτή φωνή του!

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα της εισπνοής Ηλίου και Εξαφθοριούχου Θείου.

Μόνο για το 3ήμερο 25-27 Φεβρουαρίου, τα παιδικά party προσφέρονται με έκπτωση 10% και περιλαμβάνουν χωρίς επιπλέον χρέωση, το νέο εντυπωσιακό πειραματικό μας πρόγραμμα (αξίας 50 ευρώ).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα “επιστημονικά party” του PLANET PHYSICS, πιέστε εδώ

Κάντε έγκαιρα την κράτηση σας, στο 2108033984.

Για τους μεμονωμένους επισκέπτες, η πειραματική επίδειξη με τον Darth Vader (διάρκειας 45 λεπτών), θα διεξάγεται 2 φορές ημερησίως, από τις 12:00 έως τις 12:45 και από τις 19:00 έως τις 19:45, μόνο για το 3ήμερο 25-27 Φεβρουαρίου. 

Κόστος συμμετοχής: 6 ευρώ / άτομο.

Συνδυαστικό κόστος συμμετοχής στην πειραματική επίδειξη και στη Διαδραστική Έκθεση: 10 ευρώ / άτομο.

Απαιτείται η τηλεφωνική κράτηση θέσης στο 2108033984.