Η βασική λειτουργία του Planet Physics είναι να ενθαρρύνει, να προωθήσει και να υποστηρίξει την εκπαίδευση στον τομέα της Φυσικής, κάνοντας τη μάθηση απτή, ενδιαφέρουσα και διαδραστική.

Οι Πειρατές της Φυσικής!

 

Πως βρίσκουν οι ναυτικοί το δρόμο τους στη θάλασσα; Τι διαφορά έχει ο Σιρόκος από το Λεβάντε; Ποιο είναι το τρομακτικότερο κύμα στη Φύση; Πώς μπορώ να κλείσω τον κύκλο του νερού σε ένα μπολ; Μπορώ να βρω το Βορρά με μια βελόνα και νερό;

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ναυτικών, το PLANET PHYSICS διοργανώνει ένα διήμερο γεμάτο περιπέτεια, απίστευτα πειράματα, παιχνίδι, σπάνιες γνώσεις, διαγωνισμούς και πολλές εκπλήξεις!  Το νερό θα μας αποκαλύψει όλα τα μυστικά του!

Το Σάββατο 30/6 και την Κυριακή 1/7 απο τις 11:00 έως τις 13:00 και απο τις 18:00 έως 20:00  σας περιμένουμε για να γίνουμε όλοι καπετάνιοι!

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλα τα παιδιά από 5 έως 12 ετών (σε ομάδες 5 έως 7 και 8 έως 12 ετών) και περιλαμβάνει πειράματα, ξενάγηση σε επιλεγμένα εκθέματα της διαδραστικής έκθεσης του μουσείου, διαγωνισμό κατασκευής πλοίου με πλούσια δώρα, παιχνίδια στον κήπο και πολλά άλλα!

Μια περιπέτεια που θα σας μείνει αξέχαστη!

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται η τηλεφωνική κράτηση θέσης στο 2108033984.