Η βασική λειτουργία του Planet Physics είναι να ενθαρρύνει, να προωθήσει και να υποστηρίξει την εκπαίδευση στον τομέα της Φυσικής, κάνοντας τη μάθηση απτή, ενδιαφέρουσα και διαδραστική.

Πρωταθλήματα Σκακιού 2018!

Για 2η συνεχή χρονιά, και με την ολοκλήρωση των μαθημάτων σκακιού, διοργανώνουμε πρωταθλήματα!

Το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Ιουνίου, τα παιδιά αλλά και οι ενήλικες μαθητές θα έχουν τη χαρά να νοιώσουν την ατμόσφαιρα του αγωνιστικού σκακιού, πάντα μέσα σε ένα “ασφαλές” για την ψυχολογία τους περιβάλλον.

Μπορείτε να βρείτε την προκήρυξη των αγώνων εδώ, στην οποία δίνονται οι γενικές πληροφορίες και γίνεται μια συνοπτική αναφορά στους κανόνες και στα κριτήρια άρσης ισοβαθμίας.

Οι μαθητές που θα αγωνιστούν το Σάββατο βρίσκονται εδώ και οι μαθητές που θα αγωνιστούν την Κυριακή εδώ.

Οι αγώνες ξεκινούν στις 17:30 και τις 2 ημέρες, αλλά οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο τουλάχιστον 15 λεπτά πριν την έναρξη των αγώνων, για επιβεβαίωση της συμμετοχής τους, για να μην υπάρξουν καθυστερήσεις.

Το Σάββατο, στη διάρκεια των αγώνων, θα πραγματοποιηθεί εισήγηση του κ. Ηλία Κουρκουνάκη με θέμα: “Λογική και συναίσθημα στη σκακιστική εκπαίδευση” και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους γονείς. Προσκεκλημένοι είναι φυσικά και οι γονείς των παιδιών που αγωνίζονται την Κυριακή, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος ενδιαφερόμενος. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εισήγηση / συζήτηση θα βρείτε εδώ.

Σας περιμένουμε όλους και σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!