Η βασική λειτουργία του Planet Physics είναι να ενθαρρύνει, να προωθήσει και να υποστηρίξει την εκπαίδευση στον τομέα της Φυσικής, κάνοντας τη μάθηση απτή, ενδιαφέρουσα και διαδραστική.

Το PLANET PHYSICS στο GOLDEN HALL!

Το εμπορικό κέντρο Golden Hall πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά και εγκαινιάζει ένα πρωτότυπο edutainment festival για παιδιά και γονείς αφιερωμένο στον συναρπαστικό κόσμο της επιστήμης και της τεχνολογίας από τις 19 έως τις 31 Μαΐου.

Σε δύο ειδικά διαμορφωμένα stages στον εσωτερικό χώρο του Golden Hall, θα πραγματοποιούνται τα προγράμματα επιστήμης και τεχνολογίας ενώ στον προαύλιο χώρο θα πραγματοποιούνται επιδείξεις χειρισμού «drones».

Σε συνεργασία με αναγνωρισμένους εκπαιδευτικούς, επιστημονικούς και πολιτιστικούς φορείς θα πραγματοποιηθούν προγράμματα ευρηματικά, διαδραστικά και βιωματικά καθώς και εργαστήρια για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας αλλά και για όλη την οικογένεια.

Το PLANET PHYSICS δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από ένα τόσο ενδιαφέρον φεστιβάλ και συμμετέχει με κάποια από τα γνωστά εκθέματα της μόνιμης έκθεσης καθώς και με κάποια νέα, που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά!

Επιπλέον θα κάνουμε εντυπωσιακά πειράματα του ψύχους με υγρό άζωτο και θα δούμε την μοναδική πειραματική επίδειξη της Κβαντικής Αιώρησης!

Κι όλα αυτά … εντελώς δωρεάν!

Ώρες της παρουσίας μας στο GOLDEN HALL:

Παρασκευή 20/5:  17:30-20:30

Σάββατο 21/5:        14:30-18:00

Παρασκευή 27/5:  18:00-20:00

Σάββατο 28/5:       14:30-18:00