After School

Σας καλωσορίζουμε στο νέο μας καλοκαιρινό camp! Το Κέντρο μελέτης “After School” Παλαιού Φαλήρου φέρνει κοντά σας το πιο επιστημονικό Summer Camp της πόλης, με την επιστημονική επιμέλεια του Planet Physics.

Για 8 εβδομάδες, οι μικροί μας φίλοι 5 – 12 ετών θα έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν, να ανακαλύψουν νέα επιστημονικά φαινόμενα και να ζήσουν αξέχαστες εμπειρίες, μέσα σε ένα υπερσύγχρονο, άρτια εξοπλισμένο και ασφαλές εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Στο φετινό Summer Camp στο “After School”, κάθε μέρα είναι μια νέα περιπέτεια στη σφαίρα της επιστήμης!

Οι δραστηριότητες των παιδιών περιλαμβάνουν:

  • Πειράματα Επίδειξης: Τα παιδιά θα εξερευνήσουν τα «θαύματα» της Φυσικής και της Χημείας, μέσα από συναρπαστικά πειράματα που εντυπωσιάζουν!
  • Πειράματα “Hands – on” : Πιστεύουμε ότι τα παιδιά μαθαίνουν καλύτερα κάνοντας, γι’ αυτό προσφέρουμε μια ποικιλία πειραμάτων όπου τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν ενεργά και να βιώσουν τη συγκίνηση της ανακάλυψης.
  • Προγραμματισμός για παιδιά: Τα παιδιά θα μυηθούν στις αρχές του προγραμματισμού, λαμβάνοντας δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την πλοήγηση στον σημερινό ψηφιακό κόσμο.
  • Κατασκευές STEM: Οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε πρακτικές δραστηριότητες που ενισχύουν τις δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και κριτικής σκέψης στους τομείς της Επιστήμης, της Τεχνολογίας, της Μηχανικής και των Μαθηματικών.
  • Παρατήρηση στο μικροσκόπιο: Ένας νέος, συναρπαστικός κόσμος ανοίγεται μπροστά μας καθώς εξερευνούμε μικροσκοπικά «πραγματάκια», αόρατα στο γυμνό μάτι.
  • Επιστημονικά βίντεο και διαγωνισμοί γνώσης: Οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν τον κόσμο μέσω ενός ελκυστικού περιεχομένου πολυμέσων, πυροδοτώντας το πάθος τους για μάθηση και ενισχύοντας την αίσθηση του φιλικού ανταγωνισμού.
  • TAE KWON DO: Διδάσκουμε στα παιδιά μια πολεμική τέχνη που ενισχύει τη φυσική τους κατάσταση και καλλιεργεί δεξιότητες, όπως πειθαρχία και συγκέντρωση. Παράλληλα βοηθά στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, την ομαδική εργασία και τον σεβασμό, προάγοντας έτσι την προσωπική ανάπτυξη των συμμετεχόντων.
  • Σκάκι: Το σκάκι ενισχύει τις γνωστικές ικανότητες και τη στρατηγική σκέψη στα παιδιά, ενισχύοντας έτσι την πνευματική τους ανάπτυξη. Επιπλέον, καλλιεργεί την υπομονή, τη λήψη αποφάσεων και τις δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων. Τελικά, προετοιμάζει τα νεαρά μυαλά να πλοηγηθούν με επιτυχία σε περίπλοκες προκλήσεις, σε έναν συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο.
  • Παιχνίδι! Κατανοούμε τη σημασία του παιχνιδιού στην ανάπτυξη των παιδιών! Κάθε μέρα, για περίπου μία ώρα τα παιδιά μπορούν να χαλαρώσουν και να διασκεδάσου στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο παιχνιδιού. 

"Έκρηξη" από σαπουνόφουσκες

 

Εβδομάδες λειτουργίας:

1η εβδομάδα:                    19 Ιουνίου – 23 Ιουνίου

2η εβδομάδα:                    26 Ιουνίου – 30 Ιουνίου

3η εβδομάδα:                    3 Ιουλίου – 7 Ιουλίου

4η εβδομάδα:                    10 Ιουλίου – 14 Ιουλίου

5η εβδομάδα:                    17 Ιουλίου – 21 Ιουλίου

6η εβδομάδα:                    24 Ιουλίου – 28 Ιουλίου

7η εβδομάδα:                    28 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου

8η εβδομάδα:                    4 Σεπτεμβρίου – 8 Σεπτεμβρίου

 

Κόστος συμμετοχής: 120 ευρώ / εβδομάδα συμμετοχής

Για αδέρφια, προσφέρεται έκπτωση 10% (και στα 2 παιδιά).

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το δεκατιανό snack.

Προσέλευση: 08:00 – 09:00

Αποχώρηση: 15:00 – 16:00

Υπάρχει η δυνατότητα φύλαξης των παιδιών μέχρι τις 17:00 ή 18:00, με επιπλέον εβδομαδιαίο κόστος 10 ή 20 ευρώ αντίστοιχα.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων! Κάντε σήμερα την εγγραφή σας στο summer camp και πυροδοτήστε το πάθος του παιδιού σας για την επιστήμη, την τεχνολογία και τη μάθηση, σε ένα ευχάριστο, επιστημονικό περιβάλλον.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.