Η βασική λειτουργία του Planet Physics είναι να ενθαρρύνει, να προωθήσει και να υποστηρίξει την εκπαίδευση στον τομέα της Φυσικής, κάνοντας τη μάθηση απτή, ενδιαφέρουσα και διαδραστική.

Summer Camp 2023

Summer Camp 2023

Για ένατη χρονιά το PLANET PHYSICS προσφέρει στα παιδιά μοναδικές επιστημονικές εμπειρίες στη διάρκεια του Summer Camp 2023! Διαδραστικά εκθέματα, εντυπωσιακά πειράματα επίδειξης, πειράματα “hands-on” που τα παιδιά πραγματοποιούν μόνα τους, παρατήρηση στο μικροσκόπιο, κατασκευές STEM, διαγωνισμοί γνώσεων και προβολές επιστημονικών φαινομένων θα πυροδοτήσουν το πάθος των παιδιών για την επιστήμη!

Για πρώτη φορά αυτό το καλοκαίρι συμμετέχουμε ως επιστημονικοί υπεύθυνοι του πειραματικού προγράμματος σε 3 διαφορετικούς χώρους:

 

Summer in the city στο Κέντρο Πολιτισμού «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» (Πειραιώς 254, Ταύρος)

"Διαδραστική

Στις εντυπωσιακές και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», τα παιδιά συμμετέχουν σε ένα πολυθεματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολύ εντυπωσιακά πειράματα Φυσικής και Χημείας, ξενάγηση στη Διαδραστική Έκθεση του «Πάρκου της Επιστήμης», εκπαιδευτικά προγράμματα των έμπειρων Μουσειοπαιδαγωγών του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού και υψηλής εκπαιδευτικής αξίας προβολές στη «Θόλο», στο θέατρο Εικονικής Πραγματικότητας του «Ελληνικού Κόσμου».

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Summer Camp στο Εκπαιδευτικό Κέντρο “Edify Kids” (Δημητρακοπούλου 18, Άνω Πατήσια)

""Έκρηξη"

Σε ένα ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον, για τρίτη χρονιά συνεχίζουμε με την ίδια επιτυχημένη συνταγή! Πολλά πειράματα, φοβεροί διαγωνισμοί, προγραμματισμός, κατασκευές STEM, προβολές και παιχνίδι συνθέτουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, σχεδιασμένο να εξάπτει την περιέργεια και να προάγει την αγάπη για την επιστημονική μάθηση.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Summer Camp στο Κέντρο Μελέτης “After School” (Αγίου Αλεξάνδρου 7, Παλαιό Φάληρο)

"Παιδιά

Σε ένα υπερσύγχρονο εκπαιδευτικό χώρο στο κέντρο του Π. Φαλήρου, καλωσορίζουμε τους μικρούς μας φίλους σε έναν μοναδικό κόσμο ανακάλυψης και γνώσης! Το ημερήσιο πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών δραστηριοτήτων, όπως πειράματα φυσικής και χημείας, μαθήματα προγραμματισμού για παιδιά, κατασκευές STEM, εκπαιδευτικές επιστημονικές προβολές και διαγωνισμούς γνώσεων. Επιπλέον, περιλαμβάνει μαθήματα σκακιού και TAE KWON DO, προσφέροντας ακόμα περισσότερες επιλογές στα παιδιά!

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Κάντε σήμερα την εγγραφή σας στο Summer Camp 2023!

Πυροδοτήστε το πάθος του παιδιού σας για την επιστήμη, την τεχνολογία και τη μάθηση, σε ένα ευχάριστο, επιστημονικό περιβάλλον.

 

Φωτιά στο χέρι της Φυσικού, Summer Camp 2023!